Produktbild
Workman Publishing

The Food Lover's Guide to Paris

The Best Restaurants, Bistros, Cafes, Markets, Bakeries, and More

Buch

A new edition of the all-encompassing guide to the very best of Paris's gastronomic delights, fully illustrated throughout with stylish b/w photography. The guide also includes 50 recipes from the city's top chefs.

CHF 22.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Wells, Patricia
  • ISBN: 978-0-7611-7338-0
  • EAN: 9780761173380
  • Produktnummer: 15262204
  • Verlag: Algonquin Books (division of Workman)
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 448 S.
  • Masse: H15.2 cm x B22.9 cm x D2.7 cm 744 g
  • Auflage: Fifth Edition
  • Gewicht: 744
  • Sonstiges: General (US: Trade)

Über den Autor


Patricia Wells, for more than two decades the restaurant critic for The International Herald Tribune, is the author of the award-winning Bistro Cooking, as well as more than a dozen other books. She also runs a successful cooking school in both Paris and Provence, where she and her husband have lived for more than 30 years.

100 weitere Werke von Workman Publishing:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.