Produktbild
Michael Ruhlman

Ratio

The Simple Codes Behind the Craft of Everyday Cooking

Buch

From the author of The Elements of Cooking comes a groundbreaking book that explains the very essential truth of cooking: it is not the recipe itself but rather two unchanging components that make all food come together.

CHF 20.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4165-7172-8
  • EAN: 9781416571728
  • Produktnummer: 7047032
  • Verlag: Simon & Schuster N.Y.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 272 S.
  • Ausstattung: Trade Paperback
  • Masse: H21.5 cm x B14.2 cm x D2.0 cm 235 g
  • Abbildungen: s/w. Abb.
  • Gewicht: 235

Über den Autor


Michael Ruhlman is the author of twelve books, including the bestselling The Making of a Chef and The French Laundry Cookbook. He lives in Cleveland with his wife, daughter, and son and is a frequent contributor to The New York Times and Gourmet as well as his highly popular blog at Ruhlman.com.

45 weitere Werke von Michael Ruhlman:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.