Produktbild
Roland Mesnier

Roland Mesnier's Basic to Beautiful Cakes

Buch

From the former Executive White House Pastry Chef comes a unique, easy-to-follow guide to creating cakes for any occasion, using master recipes that can be enjoyed simply, or transformed into elegant and complex desserts. 16 pages of full-color photographs.

CHF 23.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Chattman, Lauren
  • ISBN: 978-1-4767-4552-7
  • EAN: 9781476745527
  • Produktnummer: 14539792
  • Verlag: Simon & Schuster N.Y.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 304 S.
  • Ausstattung: Trade Paperback
  • Masse: H23.5 cm x B18.7 cm x D2.3 cm 413 g
  • Gewicht: 413

Über den Autor


Roland Mesnier is the former Executive Pastry Chef of the White House. He developed the first professional pastry program in the Washington, D.C., area, at L'Académie de Cuisine, in Bethesda, Maryland. He is also the honorary president of the World Cup of Pastry, and every year L'Académie de Cuisine awards a scholarship in his name. He lives in Virginia.Lauren Chattman, a former pastry chef, is the author of Instant Gratification, Cool Kitchen, and Mom's Big Book of Baking, among other cookbooks. She lives in Sag Harbor, New York.

7 weitere Werke von Roland Mesnier:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.