Produktbild
Vinood B. (Hrsg.) Patel

L-Arginine in Clinical Nutrition

Buch

Thistext presents the application of current nutritional knowledge by physiciansand dietitians and incorporates emerging fields of science and importantdiscoveries. It contains seven major sections.Section 1: Basic Processes at the Cellular Levels, Section 2: ArginineMetabolism and Functions, Section 3: Arginine Status in Cells Related to OrganDamage and Disease, Section 4: Arginine Status and Use in Healthy Individuals, Section5: Arginine and Diseases of the Gastrointestinal Tract, Section 6: Therapeuticuses of Arginine: Diabetes, Obesity and Cardiovascular Diseases and Section 7: Therapeutic Uses of Arginine: Cancer, WoundHealing and Infec… Mehr

CHF 223.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Preedy, Victor R. (Hrsg.) / Rajendram, Rajkumar (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-319-26007-5
  • EAN: 9783319260075
  • Produktnummer: 18946679
  • Verlag: Springer International Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 676 S.
  • Masse: H26.1 cm x B18.4 cm x D4.5 cm 1'462 g
  • Auflage: 1st ed. 2017
  • Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
  • Gewicht: 1462

Über den Autor


Vinood B. Patel, BSc, PhD, FRSC University of Westminster Faculty of Science & Technology Department of Biomedical Sciences London, United KingdomVictor R. Preedy, BSc, PhD, DSc Professor King's College London Dept Nutrition and Dietetics, Nutritional Sciences Division School of Biomedical & Health Sciences, Franklin-Wilkins Building London, United KingdomRajkumar Rajendram, AKC, BSc (Hons), MBBS (Dist), MRCP (UK), FRCA, EDIC, FFICM Nutritional Sciences Research Division Faculty of Life Science and Medicine King's College London Franklin-Wilkins Building London, United Kingdom

78 weitere Werke von Vinood B. (Hrsg.) Patel:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.