Produktbild
Vijay K. (Hrsg.) Juneja

Microbial Safety of Minimally Processed Foods

Ebook (PDF Format)

While minimally processed foods satisfy the increasing market demands for foods with fewer preservatives, higher nutritive value, and fresh sensory attributes, there is a greater risk of diseases if they are improperly handled. Microbial Safety of Minimally Processed Foods explores innovative preventative solutions to food-borne diseases from the perspectives of the producer, the handler, the consumer, the food preparer, as well as the food inspector, and researcher.This book provides you with the latest research and insight into assuring the microbial safety of red meats, poultry, fish, vegetables, fruits, and bakery products that receive le… Mehr

CHF 281.20

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Novak, John S. (Hrsg.) / Sapers, Gerald M. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4200-3185-0
  • EAN: 9781420031850
  • Produktnummer: 18419043
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2002
  • Seitenangabe: 360 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 6'725 KB
  • Abbildungen: 42 b/w images, 38 tables and 5 halftones

14 weitere Werke von Vijay K. (Hrsg.) Juneja:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.