Paul Roberts
The End of Food
Buch
Roberts investigates the modern food system and presents a startling truth--how manufacturers make, market, and transport food is no longer compatible with the billions of consumers the system was built to serve.
CHF 20.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V113:
Lieferbar in ca. 20-45 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-0-547-08597-5
- EAN: 9780547085975
- Produktnummer: 19379618
- Verlag: Houghton Mifflin Company
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2009
- Seitenangabe: 432 S.
- Masse: H20.3 cm x B13.5 cm x D2.6 cm 354 g
- Auflage: First Edition
- Abbildungen: Trade Paperback
- Gewicht: 354
Über den Autor
Paul Roberts is the author of The End of Oil, a finalist for the New York Public Library's Helen Bernstein Book Award in 2005. He has written about resource economics and politics for numerous publications, including the Los Angeles Times, the Washington Post, and Rolling Stone, and lectures frequently on business and environmental issues. He lives in Washington State.
100 weitere Werke von Paul Roberts:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.