Produktbild
John F. Mariani

HOW ITALIAN FOOD CONQUERED THE WORL

Buch

Not so long ago, Italian food was regarded as a poor man's gruel-little more than pizza, macaroni with sauce, and red wines in a box. Here, John Mariani shows how the Italian immigrants to America created, through perseverance and sheer necessity, an Italian-American food culture, and how it became a global obsession. Featuring evil villains such as the Atkins diet and French chefs, this is a rollicking tale of how Italian cuisine rose to its place as the most beloved fare in the world, through the lives of the people who led the charge. Full of savory anecdotes from top chefs and resturateurs including Mario Batali, Danny Meyer, Tony Mantuan… Mehr

CHF 29.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-230-34035-0
  • EAN: 9780230340350
  • Produktnummer: 23443315
  • Verlag: St. Martin's Griffin
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 290 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D1.7 cm 449 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 449

Über den Autor


John F. Mariani and Foreword By Lidia Bastianich

2 weitere Werke von John F. Mariani:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.