Produktbild
D. E. Briggs

Malting and Brewing Science

Volume II Hopped Wort and Beer

Buch

Some ten years. have passed since the publication of the first edition of Malting and Brewing Science, a period of many changes. As before, this edition is an aid to teaching, particularly the MSc course in Brewing Science at Birmingham University, but it is also aimed at the requirements of other students of the science of malting and brewing throughout the world. In general, technological aspects are covered more fully in this new edition, although not malting and brewing practices that are exclusive to Britain. Nevertheless, the amount of technological information available is too great to be comprehensively covered iln one book. Scientifi… Mehr

CHF 165.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Hough, J. S. / Stevens, R. / Young, T. W.
  • ISBN: 978-1-4613-5727-8
  • EAN: 9781461357278
  • Produktnummer: 16805536
  • Verlag: Springer Us
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 540 S.
  • Masse: H23.6 cm x B15.7 cm x D3.0 cm 789 g
  • Auflage: 1982
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 789

9 weitere Werke von D. E. Briggs:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.