Produktbild
Katharine M. Rogers

Pork: A Global History

Buch

Pork is the most widely eaten meat in the world. It formed the high point of Roman feasts and was the mainstay of the traditional working-class diet in Europe and North America for centuries. This title tells how pork, the favourite meat of rich Romans, was disparaged in later centuries as useful meat for the middle and lower classes.

CHF 26.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-78023-040-5
  • EAN: 9781780230405
  • Produktnummer: 13134418
  • Verlag: Paperbackshop Uk Import
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 135 S.
  • Masse: H20.3 cm x B12.3 cm x D2.0 cm 309 g
  • Auflage: New
  • Gewicht: 309

Über den Autor


Katharine M. Rogers is author and editor of numerous books and anthologies, including Cat (Reaktion, 2006).

7 weitere Werke von Katharine M. Rogers:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.