Food & Agriculture Organization (Hrsg.)
Handbook on Fish Age Determination: A Mediterranean Experience
Buch
Provides guidance on methods for use in fish ageing studies. This handbook was put together to deal with identified gaps - which affect both the precision and the accuracy of estimations - regarding ageing schemes, criteria and methodologies used in preparing calcified structures. It focuses on the general principles that underpin age analysis.
CHF 186.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-92-5-131176-9
- EAN: 9789251311769
- Produktnummer: 31751556
- Verlag: Food & Agriculture Orgn
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2019
- Seitenangabe: 190 S.
- Masse: H29.5 cm x B20.6 cm x D1.0 cm 726 g
- Gewicht: 726
100 weitere Werke von Food & Agriculture Organization (Hrsg.):
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.