Produktbild
Jiwan S. (Mithrsg.) Sidhu

Handbook of Mango Fruit

Production, Postharvest Science, Processing Technology and Nutrition

Ebook (PDF Format)

Written by noted experts in the field, Handbook of Mango Fruit: Production, Postharvest Science, Processing Technology and Nutrition offers a comprehensive resource regarding the production, trade, and consumption of this popular tropical fruit. The authors review the geographic areas where the fruit is grown and harvested, including information on the ever-expanding global marketplace that highlights United States production, imports and exports, and consumption, as well as data on the outlook for the European market. Handbook of Mango Fruit outlines the postharvest handling and packaging techniques and reviews the fruit's processed produc… Mehr

CHF 180.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Siddiq, Muhammad (Hrsg.) / Brecht, Jeffrey K. (Mithrsg.)
  • ISBN: 978-1-119-01438-6
  • EAN: 9781119014386
  • Produktnummer: 24188567
  • Verlag: Wiley-Blackwell
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 320 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 9'160 KB

Über den Autor


MUHAMMAD SIDDIQ, PhD, is Associate Professor in the Department of Food Science and Human Nutrition, Michigan State University, East Lansing, USA. JEFFREY K. BRECHT, PhD, is Professor of Horticultural Sciences Department, University of Florida, Gainesville, USA. JIWAN S. SIDHU, PhD, is Professor and Director of Master's Program in Food Science & Nutrition, Department of Food Science and Nutrition, Kuwait University, Kuwait.

3 weitere Werke von Jiwan S. (Mithrsg.) Sidhu:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.