Produktbild
Jeni (Author) Wright

Good Food: Fish & Seafood Dishes

Triple-tested Recipes

Buch

Jeni Wright is a highly respected culinary expert and food writer. She specialises in Italian cuisine, but has had articles and books published covering a wide range of cooking subjects. She is a member of the Guild of Food Writers.

CHF 9.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-563-49315-0
  • EAN: 9780563493150
  • Produktnummer: 2291287
  • Verlag: Ebury Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2006
  • Seitenangabe: 216 S.
  • Masse: H15.5 cm x B13.6 cm x D1.3 cm 252 g
  • Gewicht: 252
  • Sonstiges: General (US: Trade)

Über den Autor


Jeni Wright is a highly respected culinary expert and food writer. She specialises in Italian cuisine, but has had articles and books published covering a wide range of cooking subjects. She is a member of the Guild of Food Writers.

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.