Produktbild
N. A. Michael Eskin

Quality and Preservation of Fruits

Ebook (PDF Format)

This book discusses the agronomic factors affecting the quality of major fruits grown in North America, as well as the storage and processing of these crops. Quality factors discussed include appearance, texture, flavor, and nutritional quality. Fruits covered include oranges, grapefruit, lemons, grapes, apples, peaches, nectarines, plums, strawberries, pears, and cherries. Quality and Preservation of Fruits is a detailed reference resource for researchers and teachers in horticulture and food science.

CHF 81.25

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-351-08460-4
  • EAN: 9781351084604
  • Produktnummer: 31318015
  • Verlag: Crc Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 220 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 0 KB

6 weitere Werke von N. A. Michael Eskin:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.