Produktbild
Danny (Hrsg.) Hunter

Biodiversity, Food and Nutrition

A New Agenda for Sustainable Food Systems

Ebook (PDF Format)

This book examines the challenges and impacts of poor diets and nutrition from current food systems and the potential contribution of biodiversity and ecosystem services in addressing these problems.There is a strong need for a multi-level, cross-sectoral approach that connects food biodiversity conservation and sustainable use to address critical problems in our current food systems, including malnutrition. Building on research from the Biodiversity for Food and Nutrition Project (BFN), which aims to better link biodiversity, diets and nutrition, the book presents a multi-country, cross-sectoral analysis of initiatives that have promoted loc… Mehr

CHF 52.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Borelli, Teresa (Hrsg.) / Gee, Eliot (Hrsg.)
  • ISBN: 978-0-429-64143-5
  • EAN: 9780429641435
  • Produktnummer: 33943058
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2020
  • Seitenangabe: 334 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 15'056 KB
  • Abbildungen: 60 schwarz-weiße Abbildungen, 26 schwarz-weiße Fotos, 20 schwarz-weiße Zeichnungen, 14 schwarz-weiße Tabellen

Über den Autor


Danny Hunter is Senior Scientist at Bioversity International and the Global Project Coordinator for the BFN Project. Teresa Borelli is a Programme Specialist at Bioversity International, providing research and communication support to the BFN Project.Eliot Gee is a Research Fellow at Bioversity International, providing research and communication support to the BFN Project.

22 weitere Werke von Danny (Hrsg.) Hunter:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.