Produktbild
Lisa (Hrsg.) Jordan

Food Industry

Research and Development

Buch

Food being the most important of all biological needs stands first on the list of things required for survival. Food has undergone several changes owing to huge transformations in the living standards across the globe. Food Research is a multidisciplinary subject which involves the study and application of areas like food quality and safety, food chemistry and toxicology, food microbiology, food nutrition and health, food engineering and physical properties, novel foods and sensory analysis, etc. This book unfolds the innovative aspects of food industry which will be crucial for further research and progress of this field. It includes contrib… Mehr

CHF 192.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-63239-645-7
  • EAN: 9781632396457
  • Produktnummer: 20339619
  • Verlag: Callisto Reference
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 264 S.
  • Masse: H28.6 cm x B22.1 cm x D1.8 cm 934 g
  • Abbildungen: HC gerader Rücken kaschiert
  • Gewicht: 934

18 weitere Werke von Lisa (Hrsg.) Jordan:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.