Produktbild
Adnan Y. (Hrsg.) Tamime

Dairy Powders and Concentrated Products

Ebook (PDF Format)

The economic importance of dairy powders and concentrated products to dairy-producing countries is very significant, and there is a large demand for them in countries where milk production is low or non-existent. In these markets, dairy products are made locally to meet the demand of consumers from recombined powders, anhydrous milk fat and concentrated dairy ingredients (evaporated and sweetened condensed milk). This volume is the latest book in the Technical Series of The Society of Dairy Technology (SDT). Numerous scientific data have been available in journals and books in recent years, and the primary aim of this text is to detail in one… Mehr

CHF 194.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4443-2273-6
  • EAN: 9781444322736
  • Produktnummer: 13853570
  • Verlag: Wiley-Blackwell
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 408 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 5'476 KB

Über den Autor


Dr Adnan Y. Tamime is a Consultant in Dairy Science and Technology, Ayr, UK. He is the Series Editor of the SDT's Technical Book Series.

21 weitere Werke von Adnan Y. (Hrsg.) Tamime:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.