Produktbild
Paul Freedman

American Cuisine: And How It Got This Way

Ebook (EPUB Format)

Paul Freedman's gorgeously illustrated history is an epic quest to locate the roots of American foodways and follow changing tastes through the decades, a search that takes [Freedman] straight to the heart of American identity” (William Grimes).Hailed as a grand theory of the American appetite” (Rien Fertel, Wall Street Journal), food historian Paul Freedman's American Cuisine demonstrates that there is an exuberant, diverse, if not always coherent, American cuisine that reflects the history of the nation itself. Combining historical rigor and culinary passion, Freedman underscores three recurrent themes—regionality, standardization, and vari… Mehr

CHF 29.65

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-63149-463-5
  • EAN: 9781631494635
  • Produktnummer: 34249444
  • Verlag: Liveright
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 528 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 87'805 KB
  • Abbildungen: 85 color photographs

Über den Autor


Paul Freedman is a history professor at Yale University. The author of the highly acclaimed Ten Restaurants That Changed America, Freedman lives in Pelham, New York.

23 weitere Werke von Paul Freedman:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.