Produktbild
Harvey Washington Wiley

Foods and Their Adulteration; Origin, Manufacture, and Composition of Food Products; Description of Common Adulterations, Food Standards and National

Buch

Unlike some other reproductions of classic texts (1) We have not used OCR(Optical Character Recognition), as this leads to bad quality books with introduced typos. (2) In books where there are images such as portraits, maps, sketches etc We have endeavoured to keep the quality of these images, so they represent accurately the original artefact. Although occasionally there may be certain imperfections with these old texts, we feel they deserve to be made available for future generations to enjoy.

CHF 35.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-313-30454-2
  • EAN: 9781313304542
  • Produktnummer: 26808434
  • Verlag: Hardpress Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 680 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D3.6 cm 968 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 968

58 weitere Werke von Harvey Washington Wiley:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.