Produktbild
Paul Freedman

Ten Restaurants That Changed America

Buch

Far more than simply a discussion of food, chefs and recipes, in Ten Restaurants That Changed America Paul Freedman creates a social history, examining how restaurants came to reflect class, gender, assimilation, mass consumption and culture in America.Ranging from the 1830s and the New York Steak House Delmonico's-which Freedman identifies as the first real American restaurant-to the current flowering of avant-garde cuisine, each chapter looks at fashions for different types of food from turtle soup to Caesar Salad. Ten Restaurants That Changed America is a must read for serious foodies.

CHF 44.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Meyer, Danny (Solist)
  • ISBN: 978-0-87140-680-4
  • EAN: 9780871406804
  • Produktnummer: 19587749
  • Verlag: W. W. Norton & Company
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 528 S.
  • Masse: H25.0 cm x B19.5 cm x D4.0 cm 1'328 g
  • Gewicht: 1328

Über den Autor


Paul Freedman is a history professor at Yale University. The author of the highly acclaimed Ten Restaurants That Changed America, Freedman lives in Pelham, New York. 

23 weitere Werke von Paul Freedman:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.