Produktbild
Paul Freedman

Ten Restaurants That Changed America

Ebook (EPUB Format)

Finalist for the IACP Cookbook AwardA Washington Post Notable Book of the YearA Smithsonian Best Food Book of the YearLonglisted for the Art of Eating PrizeFeaturing a new chapter on ten restaurants changing America today, a fascinating . . . sweep through centuries of food culture” (Washington Post).Combining an historian's rigor with a food enthusiast's palate, Paul Freedman's seminal and highly entertaining Ten Restaurants That Changed America reveals how the history of our restaurants reflects nothing less than the history of America itself. Whether charting the rise of our love affair with Chinese food through San Francisco's fabled Mand… Mehr

CHF 29.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-63149-246-4
  • EAN: 9781631492464
  • Produktnummer: 34248359
  • Verlag: Liveright
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 560 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 25'645 KB
  • Abbildungen: 105 illustrations

Über den Autor


Paul Freedman is a history professor at Yale University. The author of the highly acclaimed Ten Restaurants That Changed America, Freedman lives in Pelham, New York.

23 weitere Werke von Paul Freedman:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.