Produktbild
James Campbell

Japanese Patisserie

Exploring the beautiful and delicious fusion of East meets West

Ebook (EPUB Format)

Stunning recipes for patisserie, desserts and savouries with a contemporary Japanese twist. This elegant collection is aimed at the confident home-cook who has an interest in using ingredients such as yuzu, sesame, miso and matcha.

CHF 18.70

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-78879-006-2
  • EAN: 9781788790062
  • Produktnummer: 25182653
  • Verlag: Ryland Peters & Small
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 176 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 37'704 KB

Über den Autor


James has worked as a chef in Michelin-starred establishments across the world. In London he was Head Pastry Chef at Gary Rhodes' Michelin starred restaurant and the award-winning Mandarin Oriental Hotel. It is in his current position as Product Development Manager for Marks & Spencer, that James's passion for Japanese culture and ingredients truly developed through research and in-depth visits to Tokyo and Osaka. James was recently a semi-finalist in the BBCs Bake Off: Crème de la Crème.

100 weitere Werke von James Campbell:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.