Produktbild
Ourania (Hrsg.) Gouseti

Interdisciplinary Approaches to Food Digestion

Ebook (PDF Format)

For the first time, this singular and comprehensive text presents a focus on quantitative studies aiming to describe food digestion and the tools that are available for quantification. A case study relevant to real-world applications places this theoretical knowledge in context and demonstrates the different ways digestion studies can be used to develop food products. Interdisciplinary Approaches to Food Digestion undertakes a multidisciplinary approach to food digestion studies, placing them in context and presenting relevant phenomena plus the challenges and limitations of different approaches. This book presents a unique, useful reference… Mehr

CHF 200.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Bornhorst, Gail M. (Hrsg.) / Bakalis, Serafim (Hrsg.) / Mackie, Alan (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-030-03901-1
  • EAN: 9783030039011
  • Produktnummer: 29978821
  • Verlag: Springer-Verlag GmbH
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 358 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 9'448 KB
  • Auflage: 1st ed. 2019
  • Abbildungen: 60 schwarz-weiße und 42 farbige Abbildungen, Bibliographie

Über den Autor


Dr. Ourania Gouseti is a professor in the Chemical Engineering department at University of Birmingham in Birmingham, UK.Dr. Gail Gail Bornhorst is a professor in the Food Science and Technology Department at University of California Davis in Davis, CA.Professor Serafim Bakalis is a professor in the Chemical Engineering department at University of Birmingham in Birmingham, UK.

1 weiteres Werk von Ourania (Hrsg.) Gouseti:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.