Produktbild
Elisabeth Lambert Ortiz

The Complete Book of Japanese Cooking

Buch

Bring the authentic cuisine of Japan to your own home with these master recipes that highlight the elegant simplicity of Japanese cuisine. Every aspect of Japanese cooking is here in an easy-to-follow format: soups, rice, sushi, tempura, noodles, sukiyaki, teriyaki, noodles, pickles, desserts, beverages and more.In addition to recipes The Complete Book of Japanese Cooking includes menu plans and a complete glossary of Japanese cooking terms and methods. An informative introduction explains the traditions of Japanese cuisine and line drawings illustrate precisely how Japanese foods are prepared, what special ingredients look like, and the prop… Mehr

CHF 20.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Endo, Mitsuko
  • ISBN: 978-0-87131-321-8
  • EAN: 9780871313218
  • Produktnummer: 15833929
  • Verlag: M. Evans & Company
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 258 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D1.4 cm 379 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 379

8 weitere Werke von Elisabeth Lambert Ortiz:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.