Produktbild
Eugenia Bone

At Mesa's Edge

Cooking and Ranching in Colorado's North Fork Valley

Buch

A witty, often moving story of ranch restoration and of struggles with defiant skunks, barbed wire, marauding cows, and loneliness

CHF 26.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-8032-7149-4
  • EAN: 9780803271494
  • Produktnummer: 13029212
  • Verlag: University of Nebraska Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 376 S.
  • Masse: H21.9 cm x B19.1 cm x D2.2 cm 517 g
  • Abbildungen: 13 photographs, 1 map
  • Gewicht: 517

Über den Autor


Eugenia Bone is the author of Mycophilia: New Revelations from the Weird World of Mushrooms, Well-Preserved: Recipes and Techniques for Putting Up Small Batches of Seasonal Foods, and Italian Family Dining, written with her father, Edward Giobbi. She also writes a blog for the Denver Post about preserving foods, called Well Preserved.

10 weitere Werke von Eugenia Bone:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.