Produktbild
Marcus Wareing

Nutmeg and Custard

Buch

In Marcus Wareing's Nutmeg & Custard, you'll find a recipe for every occasion to suit every taste.

CHF 29.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-593-07539-5
  • EAN: 9780593075395
  • Produktnummer: 17175137
  • Verlag: Transworld Publishers Ltd
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 288 S.
  • Masse: H24.6 cm x B18.9 cm x D2.5 cm 836 g
  • Abbildungen: Fully illustrated throughout
  • Gewicht: 836
  • Sonstiges: General (US: Trade)

Über den Autor


Marcus Wareing began his restaurant career at The Savoy, aged just eighteen, before moving to work alongside Albert Roux at Le Gavroche. In 1999, with Gordon Ramsay's backing, he opened Pétrus in The Berkeley hotel in London's Knightsbridge. Pétrus won its second Michelin star in 2007 as well as the AA's ultimate accolade of five rosettes and was relaunched as Marcus Wareing at The Berkeley in 2008. In 2011 Marcus opened his second restaurant, The Gilbert Scott. He lives in London with his wife and three children.

14 weitere Werke von Marcus Wareing:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.