Produktbild
III John a. La Boone

Peanuts, Pickles and Peppercorns

Further Adventures in Culinary History

Buch

This book is a feast for the stomach and the mind. The recipes are very tasty and easy to fix. I have enjoyed cooking and eating these dishes and impressing my friends and family with the fascinating food history I have learned from the columns. -Dr. Liz Jordan, educational administrator John LaBoone knows food history, and makes reading about it entertaining. There's a wealth of information here, not to mention some delicious recipes. Read this book; you'll be glad you did. -Rose Aldridge, former editor of The Blackshear Times A great read. Both the f… Mehr

CHF 22.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-595-44250-8
  • EAN: 9780595442508
  • Produktnummer: 2928902
  • Verlag: iUniverse
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2007
  • Seitenangabe: 152 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D0.8 cm 231 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 231

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.