Produktbild
Anthony Bourdain

Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook: Strategies, Recipes, and Techniques of Classic Bistro Cooking

Buch

Bestselling author, TV host, and chef Anthony Bourdain reveals the hearty, delicious recipes of Les Halles, the classic New York City French bistro where he got his start. Before stunning the world with his bestselling Kitchen Confidential, Anthony Bourdain, host of the celebrated TV shows Parts Unknown and No Reservations, spent years serving some of the best French brasserie food in New York. With its no-nonsense, down-to-earth atmosphere, Les Halles matched Bourdain's style perfectly: a restaurant where you can dress down, talk loudly, drink a little too much wine, and have a good time with friends. Now, Bourdain brings you his Les Halles… Mehr

CHF 48.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-58234-180-4
  • EAN: 9781582341804
  • Produktnummer: 19385372
  • Verlag: Bloomsbury
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2004
  • Seitenangabe: 304 S.
  • Masse: H24.1 cm x B18.2 cm x D4.3 cm 1'170 g
  • Gewicht: 1170

Über den Autor


Anthony Bourdain

74 weitere Werke von Anthony Bourdain:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.