Produktbild
Kathiravan (Hrsg.) Krishnamurthy

Food Allergens

Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks

Ebook (PDF Format)

This volume identifies gaps in the assessment, management, and communication of food allergen risks. Chapters showcase best practices in managing allergen risks at various stages of the food chain, including during food manufacture/processing; during food preparation in food service, retail food establishments, and in the home; and at the point of consumption. The authors highlight key legislative initiatives that are in various stages of development and implementation at the federal, state and community levels. Finally, the volume includes recommendations for ways to build and strengthen education and outreach efforts at the food industry, g… Mehr

CHF 100.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Fu, Tong-Jen (Hrsg.) / Jackson, Lauren S. (Hrsg.) / Bedale, Wendy (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-319-66586-3
  • EAN: 9783319665863
  • Produktnummer: 24945115
  • Verlag: Springer
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Plattform: PDF
  • Masse: 5'789 KB

Über den Autor


84239710

5 weitere Werke von Kathiravan (Hrsg.) Krishnamurthy:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.