The New York Restaurant Cookbook
Recipes from the Dining Capital of the World
Presenting recipes for the signature dishes from 100 of the city's best restaurants, this cookbook shows readers how to re-create the distinct approach to the culinary art each restaurant offers. It also features a full directory of addresses to New York City's finest restaurants.
CHF 26.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V136:
Neuauflage/Nachdruck unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-0-8478-3241-5
- EAN: 9780847832415
- Produktnummer: 23214958
- Verlag: Rizzoli International Publications
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2009
- Seitenangabe: 288 S.
- Masse: H24.3 cm x B19.3 cm x D2.7 cm 938 g
- Auflage: Revised, Updated ed.
- Abbildungen: 100 duotone photos
- Gewicht: 938
- Sonstiges: General (US: Trade)
8 weitere Werke von Florence Fabricant:
Bewertungen
Anmelden