Produktbild
Joan P. Alcock

Food in Roman Britain

Buch

A history of the food in Roman Britain

CHF 33.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-7524-1924-4
  • EAN: 9780752419244
  • Produktnummer: 16354000
  • Verlag: The History Press Ltd
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2001
  • Seitenangabe: 192 S.
  • Masse: H24.8 cm x B17.2 cm x D1.2 cm 536 g
  • Gewicht: 536
  • Sonstiges: General (US: Trade)

Über den Autor


JOAN ALCOCK has a PhD in archaeology, if a Fellow of the Society of Antiquaries and the author of 'Life in Roman Britain'. Until recently she was a Principal Lecturer at South Bank University, where she lectured on history and the history of food, and where she is now an Honorary Visiting Fellow. Her extensive travels in Europe and the Far East have contributed to the writing of this book.

11 weitere Werke von Joan P. Alcock:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.