William Hardman
An Article on the Distillation of Wine
Buch
This book is thoroughly recommended for the professional and amateur winegrower. An expert on the subject writes a concise guide to distilling wine. This book contains classic material dating back to the 1900s and before. The content has been carefully selected for its interest and relevance to a modern audience.
CHF 10.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V103:
Folgt in ca. 5 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-4465-3452-6
- EAN: 9781446534526
- Produktnummer: 11038494
- Verlag: Fite Press
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2011
- Seitenangabe: 26 S.
- Masse: H21.6 cm x B14.0 cm x D0.1 cm 48 g
- Abbildungen: Paperback
- Gewicht: 48
22 weitere Werke von William Hardman:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.