Produktbild
David (Hrsg.) Smith

Nutrition in Britain

Science, Scientists and Politics in the Twentieth Century

Ebook (PDF Format)

This volume brings together for the first time a collection of essays, based on original research, which focus on the history of nutrition science in Britain. Each chapter considers a different episode in the development and application of nutritional knowledge during the twentieth century. The topics covered include: the chewing cult of Horace Fletcher, dietetic education, the popularization of milk, the Dunn Nutritional Laboratory, and wartime involvement in policy making. The selection of essays in Nutrition in Britain provide valuable new insights into the social processes involved in the production and application of scientific knowledge… Mehr

CHF 49.65

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-136-15675-5
  • EAN: 9781136156755
  • Produktnummer: 16983351
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 288 S.
  • Plattform: PDF

78 weitere Werke von David (Hrsg.) Smith:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.