The Jewish Kitchen: Recipes and Stories from Around the World
A wonderfully picturesque and well-written collection of kosher recipes and reminiscences from years gone by . . . This delightful cookbook will enhance any kitchen.--Publishers Weekly. Shortlisted for the 2005 IACP Cookbook Award. Full-color photos throughout.
CHF 39.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Cassidy, Peter (Fotogr.)
- ISBN: 978-1-56656-519-6
- EAN: 9781566565196
- Produktnummer: 9912851
- Verlag: Interlink Pub Group Inc
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2003
- Seitenangabe: 370 S.
- Masse: H26.4 cm x B23.5 cm x D2.0 cm 1'025 g
- Auflage: American
- Gewicht: 1025
5 weitere Werke von Clarissa Hyman:
Bewertungen
Anmelden