Produktbild
Tim Hayward

Loaf Story

A love-letter to bread, with recipes

Buch

CHF 35.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-78713-477-5
  • EAN: 9781787134775
  • Produktnummer: 33501671
  • Verlag: Hardie Grant Publishing Group
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2020
  • Seitenangabe: 256 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.3 cm x D3.0 cm 794 g
  • Abbildungen: farb. Abb.
  • Gewicht: 794

Über den Autor


TIM HAYWARD is an award-winning writer and broadcaster. He is restaurant reviewer for the Financial Times, a presenter on Radio 4’s The Food Programme and regular panellist on The Kitchen Cabinet. He won the Guild of Food Writers Food Journalist of the Year 2014 and 2015, and Restaurant Reviewer 2017 and 2019, and was the Fortnum and Mason Food Writer of the Year for 2014. Tim is co-owner of Fitzbillies bakery in Cambridge. He is the author of Food D.I.Y. (2013), The DIY Cook (2015), Knife (2016), The Modern Kitchen (2017) and Fitzbillies (2019).

20 weitere Werke von Tim Hayward:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.