Produktbild
Mary Ellen Snodgrass

Encyclopedia of Kitchen History

Ebook (PDF Format)

From the discovery of fire to the latest space mission, the Encyclopedia of Kitchen History brings together the rich diversity of kitchen history in one accessible volume. Students, researchers, scholars, and culinary aficionados- from beginners to experts- will find this Encyclopedia to be a fascinating look into the history of the kitchen from the foodstuffs prepared to the tools and implements used as well as the innovators who shaped its function and utility.

CHF 232.20

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-135-45572-9
  • EAN: 9781135455729
  • Produktnummer: 18428241
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2004
  • Seitenangabe: 696 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 15'656 KB
  • Abbildungen: 103 schwarz-weiße Abbildungen, 82 schwarz-weiße Fotos

69 weitere Werke von Mary Ellen Snodgrass:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.