Mary Ellen Snodgrass
Encyclopedia of Kitchen History
Ebook (PDF Format)
From the discovery of fire to the latest space mission, the Encyclopedia of Kitchen History brings together the rich diversity of kitchen history in one accessible volume. Students, researchers, scholars, and culinary aficionados- from beginners to experts- will find this Encyclopedia to be a fascinating look into the history of the kitchen from the foodstuffs prepared to the tools and implements used as well as the innovators who shaped its function and utility.
CHF 232.20
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
- ISBN: 978-1-135-45572-9
- EAN: 9781135455729
- Produktnummer: 18428241
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2004
- Seitenangabe: 696 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 15'656 KB
- Abbildungen: 103 schwarz-weiße Abbildungen, 82 schwarz-weiße Fotos
69 weitere Werke von Mary Ellen Snodgrass:
Ebook (PDF Format)
CHF 47.05
Ebook (EPUB Format)
CHF 47.05
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.