Microbial Mitigation of Stress Response of Food Legumes
Microbial Mitigation of Stress Responses of Food Legumes provides knowledge on the impact of abiotic and biotic stress on the agriculture of grain legumes especially pulses and it critically reviews the cutting-edge research in exploring plant microbe interactions to mitigate the stress. It helps in understanding the fundamentals of microbial-mediated management of abiotic and biotic stress in grain legumes.Salient features:¿ Describes the usefulness of microbiome of plant/insects for enhancing the production of grain legumes¿ Focuses on recent advances in microbial methods for mitigating the stress and their application in sustainability of…
Mehr
CHF 56.75
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Murugesan, Senthilkumar (Hrsg.) / Kumar, Krishna (Hrsg.) / Sankaranarayanan, A. (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-00-004686-1
- EAN: 9781000046861
- Produktnummer: 33217657
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2020
- Seitenangabe: 300 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 10'186 KB
- Auflage: 1. Auflage
- Abbildungen: 23 schwarz-weiße Abbildungen, 25 schwarz-weiße Tabellen
Über den Autor
108387418
11 weitere Werke von N. (Hrsg.) Amaresan:
Bewertungen
Anmelden