Produktbild
Shivendu (Hrsg.) Ranjan

Nanoscience in Food and Agriculture 2

Ebook (PDF Format)

Nanomaterials with unique properties are currently dramatically improving agriculture and food production. This book is the second on Nanoscience in Food and Agriculture published within the series Sustainable Agriculture Reviews. The chapters address four major topics of applied nanotechnology: food, health, pollution and agriculture. Intellectual property rights of nanotechnologies in food and agriculture are reviewed in the first chapter by Chowdhury et al. Then Brandelli et al. explain the use of nano-encapsulated materials for food packaging in chapter 2. The safety of future food is addressed by Purkayastha and Manhar who review nanosen… Mehr

CHF 189.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Dasgupta, Nandita (Hrsg.) / Lichtfouse, Eric (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-319-39306-3
  • EAN: 9783319393063
  • Produktnummer: 20534217
  • Verlag: Springer-Verlag GmbH
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 373 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 9'849 KB
  • Auflage: 1st ed. 2016
  • Abbildungen: 14 schwarz-weiße und 49 farbige Abbildungen, 54 farbige Tabellen, Bibliographie
  • Reihenbandnummer: 21

84 weitere Werke von Shivendu (Hrsg.) Ranjan:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.