Produktbild
Dave (Hrsg.) Stewart

Food and Nutrition: Maintaining and Improving Health

Buch

Food and nutrition science is concerned with the study of nutritional value of food and analysis of nutritional contribution in growth, health, reproduction and immunity of a living organism. For the improvement and management of health, it is necessary to consume rich amount of nutrients in the form of a balanced diet. Macronutrients like carbohydrates, fats and proteins provide structural material for cell membranes and also provide energy. Micronutrients such as minerals and vitamins are essential for good health of living organisms. The aim of this book is to present crucial principles and methods relevant to this field in a comprehensive… Mehr

CHF 185.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-64116-088-9
  • EAN: 9781641160889
  • Produktnummer: 31609839
  • Verlag: Callisto Reference
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 221 S.
  • Masse: H27.9 cm x B21.6 cm x D1.4 cm 807 g
  • Gewicht: 807

8 weitere Werke von Dave (Hrsg.) Stewart:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.