Leo M. L. (Hrsg.) Nollet
Handbook of Food Analysis - Two Volume Set
Ebook (PDF Format)
Updated to reflect changes in the industry during the last ten years, The Handbook of Food Analysis, Third Edition covers the new analysis systems, optimization of existing techniques, and automation and miniaturization methods. Under the editorial guidance of food science pioneer Leo M.L. Nollet and new editor Fidel Toldra, the chapters take an in
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Produktdetails
Weitere Autoren: Toldra, Fidel (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-4822-9784-3
- EAN: 9781482297843
- Produktnummer: 19556723
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2015
- Seitenangabe: 1568 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 51'059 KB
- Auflage: 3. Auflage
Über den Autor
Leo M.L. Nollet received M.S. (1973) and Ph.D. (1978) degrees in Biology from the Katholieke Universiteit Leuven, Belgium.
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