Produktbild
Leo M. L. (Hrsg.) Nollet

Handbook of Food Analysis - Two Volume Set

Ebook (PDF Format)

Updated to reflect changes in the industry during the last ten years, The Handbook of Food Analysis, Third Edition covers the new analysis systems, optimization of existing techniques, and automation and miniaturization methods. Under the editorial guidance of food science pioneer Leo M.L. Nollet and new editor Fidel Toldra, the chapters take an in

CHF 868.15

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Toldra, Fidel (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4822-9784-3
  • EAN: 9781482297843
  • Produktnummer: 19556723
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 1568 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 51'059 KB
  • Auflage: 3. Auflage

Über den Autor


Leo M.L. Nollet received M.S. (1973) and Ph.D. (1978) degrees in Biology from the Katholieke Universiteit Leuven, Belgium.

72 weitere Werke von Leo M. L. (Hrsg.) Nollet:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.