Produktbild
Tomas (Hrsg.) Norton

Sustainable Food Processing

Ebook (PDF Format)

Food processors face numerous challenges from ever-changing economic, social and environmental conditions. With global inequalities increasing, ingredient costs climbing, and global climate change becoming a major political issue, food producers must now address environmental concerns, social responsibility and economic viability when shaping their food processing techniques for the future. Food production, preservation and distribution contribute to greenhouse gas emissions from the agri-food sector, therefore food producers require detailed, industrially relevant information that addresses these challenges. The food industry, as one of the… Mehr

CHF 174.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Tiwari, Brijesh K. (Hrsg.) / Holden, Nicholas M. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-118-63438-7
  • EAN: 9781118634387
  • Produktnummer: 16382825
  • Verlag: Wiley-Blackwell
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 608 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 19'430 KB

Über den Autor


The EditorsDr Brijesh K. Tiwari is a Senior Research Officer in the Department of Food Biosciences at the Teagasc FoodResearch Centre, Dublin, Ireland. Dr Tomas Norton is a Senior Lecturer in Biosystems Engineering in the Engineering Department of HarperAdams University, Shropshire, UK. Professor Nicholas M. Holden is Associate Professor of Biosystems Engineering and Head of AgriculturalSystems Technology at University College Dublin, Ireland.

2 weitere Werke von Tomas (Hrsg.) Norton:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.