Produktbild
A. K. (Hrsg.) Haghi

Food Composition and Analysis

Methods and Strategies

Ebook (PDF Format)

This book covers methods and strategies related to food composition and analysis. Topics include antioxidant activity of maize bran arabinoxylan microspheres; active packaging based on the release of carvacrol and thymol for fresh food; enzymes for the flavor, dairy, and baking industries; membrane technology in food processing; tenderization of me

CHF 54.15

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Carvajal-Millan, Elizabeth (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4822-3166-3
  • EAN: 9781482231663
  • Produktnummer: 31850994
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 424 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 19'504 KB

100 weitere Werke von A. K. (Hrsg.) Haghi:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.