Food Spoilage Microorganisms
Ecology and Control
Food Spoilage Microorganisms: Ecology and Control focuses on the occurrence, outbreak, consequences, control, and evaluation of spoilage microorganisms in food, providing the necessary basic knowledge of food spoilage ecology and control so as to ensure food safety, especially in developing countries where food hygiene in storage requires special care. The first part of the book looks at spoilage microorganisms in plant origin foods, such as cereals, beans, fruits, and vegetables, and the second part tackles the spoilage microorganisms in animal origin foods like meat, poultry, seafood, powdered milk, and egg products. In each chapter, the ta…
Mehr
CHF 193.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Zhang, Wangang (Hrsg.) / Fu, Linglin (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-4987-4459-1
- EAN: 9781498744591
- Produktnummer: 22455100
- Verlag: Taylor & Francis Ltd.
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 202 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 13'592 KB
- Abbildungen: 6 schwarz-weiße Abbildungen, 23 schwarz-weiße Tabellen
Über den Autor
99198668
2 weitere Werke von Yanbo (Hrsg.) Wang:
Bewertungen
Anmelden