Produktbild
Barbara Brennessel

Good Tidings: The History and Ecology of Shellfish Farming in the Northeast

Buch

Both a history of the New England shellfish industry and a look into the science, economics, and techniques of shellfish aquaculture

CHF 30.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-58465-727-9
  • EAN: 9781584657279
  • Produktnummer: 3798826
  • Verlag: Univ Pr Of New England
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2008
  • Seitenangabe: 214 S.
  • Masse: H23.1 cm x B15.7 cm x D2.3 cm 499 g
  • Gewicht: 499

Über den Autor


BARBARA BRENNESSEL is Professor of Biology at Wheaton College in Norton, Massachusetts. Originally trained as a biochemist, she has a wide range of interests in the natural world, which she has cultivated during her summers on Cape Cod. She is the author of Diamonds in the Marsh: A Natural History of the Diamondback Terrapin (2006).

2 weitere Werke von Barbara Brennessel:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.