Produktbild
John C. Russ

Image Analysis of Food Microstructure

Ebook (PDF Format)

Image Analysis of Food Microstructure offers a condensed guide to the most common procedures and techniques by which quantitative microstructural information about food can be obtained from images. The images are selected from a broad range of food items, including macroscopic images of meat and finished products such as pizza, and the microstructures of cheeses, dough and baked goods, ice cream, fruits and vegetables, emulsions, foams, and gels.The book informs food scientists about the image processing and measurement tools used to characterize a variety of microstructures in foods, using high-quality image techniques to illustrate chemical… Mehr

CHF 72.85

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4200-3899-6
  • EAN: 9781420038996
  • Produktnummer: 18420330
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2004
  • Seitenangabe: 384 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 21'765 KB

37 weitere Werke von John C. Russ:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.