Who Regional Office for Europe
Tackling Antibiotic Resistance from a Food Safety Perspective in Europe
Buch
Antibiotics have revolutionized the treatment of infectious diseases in humans. But their use in food animals, not only for treatment, but also for disease prevention and growth promotion, has resulted in the development and spread of antibiotic resistance. This is now a significant public health problem: each year in the European Union alone, over 25,000 people die from infections caused by antibiotic-resistant bacteria.
CHF 36.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-92-890-1421-2
- EAN: 9789289014212
- Produktnummer: 11325139
- Verlag: World Health Orgn
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2011
- Seitenangabe: 72 S.
93 weitere Werke von Who Regional Office for Europe:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.