Produktbild
Qasim (Hrsg.) Chaudhry

Nanotechnologies in Food

Buch

Nanotechnologies in Food provides an overview of the products and applications of nanotechnologies in agri-food and related sectors. Following on from the success of the first edition, this new edition has been revised and updated to bring the reader fully up to date on the emerging technological, societal, and policy and regulatory aspects in relation to nanotechnologies in food. This book contains new chapters discussing some of the aspects that have attracted a lot of debate and research in recent years, such as how the regulatory definition of 'nanomaterial' is shaping up in Europe and whether it will result in a number of exciting food a… Mehr

CHF 266.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Castle, Laurence (Hrsg.) / Watkins, Richard (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-78262-171-3
  • EAN: 9781782621713
  • Produktnummer: 19875015
  • Verlag: Royal Society Of Chemistry
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 295 S.
  • Masse: H23.6 cm x B16.0 cm x D2.5 cm 630 g
  • Auflage: 2. A.
  • Reihenbandnummer: 42
  • Gewicht: 630

2 weitere Werke von Qasim (Hrsg.) Chaudhry:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.