Produktbild
Debasis (Hrsg.) Bagchi

Food Toxicology

Ebook (PDF Format)

Food toxicology studies how natural or synthetic poisons and toxicants in diverse food products cause harmful, detrimental, or adverse side effects in living organisms. Food toxicology is an important consideration as food supply chain is becoming more multinational in origin, and any contamination or toxic manifestation may cause serious, wide-spread adverse health effects. Food Toxicology covers various aspects of food safety and toxicology, including the study of the nature, properties, effects, and detection of toxic substances in food and their disease manifestations in humans. It will also include other aspects of consumer product safet… Mehr

CHF 219.30

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Swaroop, Anand (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4987-0875-3
  • EAN: 9781498708753
  • Produktnummer: 21955688
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 584 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 44'921 KB
  • Abbildungen: 97 schwarz-weiße und 19 farbige Abbildungen, 48 schwarz-weiße Tabellen

68 weitere Werke von Debasis (Hrsg.) Bagchi:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.