Produktbild
Annie (Hrsg.) Shattuck

The Politics of Food Sovereignty

Concept, Practice and Social Movements

Ebook (PDF Format)

Food sovereignty has been a fundamentally contested concept in global agrarian discourse over the last two decades, as a political project and campaign, an alternative, a social movement, and an analytical framework. It has inspired and mobilized diverse publics: workers, scholars and public intellectuals, farmers and peasant movements, NGOs, and human rights activists in the global North and South. The term 'food sovereignty' has become a challenging subject for social science research, and has been interpreted and reinterpreted in a variety of ways. It is broadly defined as the right of peoples to democratically control or determine the sha… Mehr

CHF 49.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Schiavoni, Christina (Hrsg.) / Vangelder, Zoe (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-351-84928-9
  • EAN: 9781351849289
  • Produktnummer: 28614228
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 172 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 2'853 KB
  • Auflage: 1. Auflage

Über den Autor


Annie Shattuck is a PhD candidate in Geography at the University of California, Berkeley, USA.Christina Schiavoni is a PhD researcher at the International Institute of Social Studies in The Hague, in the Netherlands.Zoe VanGelder is a Researcher and a Yale Fox Fellow currently based in Mexico City, Mexico.

3 weitere Werke von Annie (Hrsg.) Shattuck:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.