Produktbild
Steven Raichlen

Barbecue Sauces, Rubs, and Marinades--Bastes, Butters & Glazes, Too

Buch

2nd edition. Includes a bold new full-colour design and new ingredients.

CHF 21.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-5235-0081-9
  • EAN: 9781523500819
  • Produktnummer: 20608506
  • Verlag: English Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 352 S.
  • Masse: H22.9 cm x B17.7 cm x D2.0 cm 774 g
  • Auflage: 2. Auflage.
  • Abbildungen: Trade Paperback; 4-color photos throughout
  • Gewicht: 774

Über den Autor


Steven Raichlen is America’s foremost grilling authority. His last book, Project Smoke, was a New York Times bestseller, and previous live-fire cookbooks won James Beard and IACP awards. Articles by him appear regularly in the New York Times, Food & Wine, and Bon Appétit, and for the past dozen years he’s taught sold-out Barbecue University classes, currently at the Broadmoor in Colorado Springs. Steven and his wife divide their time between Miami, Florida, and Martha’s Vineyard, Massachusetts.  

28 weitere Werke von Steven Raichlen:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.