Steven Raichlen
Barbecue Sauces, Rubs, and Marinades--Bastes, Butters & Glazes, Too
Buch
2nd edition. Includes a bold new full-colour design and new ingredients.
CHF 21.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
L024:
Lieferbar in 24 Stunden
Produktdetails
- ISBN: 978-1-5235-0081-9
- EAN: 9781523500819
- Produktnummer: 20608506
- Verlag: English Books
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 352 S.
- Masse: H22.9 cm x B17.7 cm x D2.0 cm 774 g
- Auflage: 2. Auflage.
- Abbildungen: Trade Paperback; 4-color photos throughout
- Gewicht: 774
Über den Autor
Steven Raichlen is America’s foremost grilling authority. His last book, Project Smoke, was a New York Times bestseller, and previous live-fire cookbooks won James Beard and IACP awards. Articles by him appear regularly in the New York Times, Food & Wine, and Bon Appétit, and for the past dozen years he’s taught sold-out Barbecue University classes, currently at the Broadmoor in Colorado Springs. Steven and his wife divide their time between Miami, Florida, and Martha’s Vineyard, Massachusetts.
28 weitere Werke von Steven Raichlen:
Ebook (EPUB Format)
CHF 25.80
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.