Produktbild
Julia Child

The Way to Cook

Buch

CHF 72.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-394-53264-6
  • EAN: 9780394532646
  • Produktnummer: 22442261
  • Verlag: Random House N.Y.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1989
  • Seitenangabe: 528 S.

Über den Autor


Julia Child was born in Pasadena, California. She graduated from Smith College and worked for the OSS during World War II; afterward she lived in Paris, studied at the Cordon Bleu, and taught cooking with Simone Beck and Louisette Bertholle, with whom she wrote the first volume of Mastering the Art of French Cooking (1961). In 1963, Boston’s WGBH launched The French Chef television series, which made Julia Child a national celebrity, earning her the Peabody Award in 1965 and an Emmy in 1966. Several public television shows and numerous cookbooks followed. She died in 2004.

37 weitere Werke von Julia Child:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.